Naslovna Izdvajamo Dodikov kum ustuknuo pred Stanivukovićem: Iznose inventar iz noćnog kluba Kajak (VIDEO)

Dodikov kum ustuknuo pred Stanivukovićem: Iznose inventar iz noćnog kluba Kajak (VIDEO)

0

Mile Radišić  počeo je da iznosi inventar iz svog noćnog kluba-kockarnice „Kajak“, nakon što je Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, najavio da će u četvrtak taj objekat biti zapečaćen, jer je nelegalno izgrađen na gradskom zemljištu, otkriva Slobodan Vasković na svom blogu.

Radišić se žalio na Stanivukovićevu odluku resornoj ministarki Srebrenki Golić, koja vodi resor za prostorno uređenje, građevinarstvo i ekologiju, a ona je odgovorila da će sve biti urađeno u „skladu sa zakonom“.

Stanivuković je zahtijevao od istog ministarstva da se urgento izjasni o Rješenju gradske urbanističko-građevinske inspekcije kojim se Radišiću naređuje da u roku od 30 dana od prijema Rješenja dobrovoljno poruši bespravno isgrađeni taj objekat i izvrši povrat zemljišta u prvobitno stanje.

Očito je da se Radišić uplašio Stanivukovićeve odlučnosti u namjeri da poruši nelegalno izgrađeni objekat i iznosi inventar, što nikako ne znači da je odustao od podzemnih pokušaja da spriječi rušenje objekta, navodi Vasković na blogu.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: