Naslovna Izdvajamo Dodikov najbliži saradnik razbjesnio opoziciju „Mitrović najbolje zna kako je SNSD došao...

Dodikov najbliži saradnik razbjesnio opoziciju „Mitrović najbolje zna kako je SNSD došao na vlast“

0

Dugogodišnji najbliži saradnik Milorada Dodika i jedan od osnivača SNSD, Slavko Mitrović, osuo je drvlje i kamenje po opoziciji u Srpskoj optužujući je da godinama radi na rušenju Republike Srpske, te da su SDS i PDP, kako tvrdi, izvođači radova koje kreiraju političko Sarajevo i stranci.

autorskom tekstu koji je objavljen u “Glasu Srpske”, Mitrović je, između ostalog, najteže optužbe iznio na račun PDP i SDS, ali nije propustio priliku da potkači i nevladine organizacije i medije koji su, prema njegovim riječima, na jaslama stranih vlada.

– Glavni oslonci su im PDP kao strana agentura i, nažalost, SDS. Tu su i drugi izdanci neprijateljstva prema institucijama Republike Srpske – Narodnoj skupštini, predsjedniku Republike, Vladi i drugim organima Srpske – naveo je Mitrović.

Udario i po medijima

Dodikov dugogodišnji savjetnik takođe tvrdi da su stranci “aktivirali vječitu opoziciju, SDS i PDP, kada je Republika Srpska krenula u postupak vraćanja svojih ustavnih nadležnosti kako bi se ovome suprotstavljali”, dok je predsjednik Srpske, kako je istakao, dobio američke i britanske sankcije.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube