Naslovna Izdvajamo Dodikovo grljenje sa Milanovićem dokaz da je njihov čovjek

Dodikovo grljenje sa Milanovićem dokaz da je njihov čovjek

0

Dodikovo grljenje i ljubljenje sa Zoranom Milanovićem, zatvaranje autoputa i blokada saobraćaja u gradu Banjaluci njemu u čast, dok Milanović svojim izjavama ponovo ubija stradale u akciji „Maestral“ definitivni je dokaz da je Dodik hrvatski igrač i velika opasnost za srpski narod.

Rekao je ovo potpredsjednik PDP-a i bivši ministar inostranih poslova BiH Igor Crnadak.

– Nakon svega, svako ko u Mrkonjić Gradu, Šipovu i drugim mjestima, koja su teško stradala u akciji „Maestral“ Dodikovog prijatelja Milanovića, podrži Dodika i SNSD zapravo će uvrijediti i poniziti sve nedužne žrtve i direktno raditi protiv sebe i svojih porodica – rekao je Crnadak.

Crnadak ističe da je sada mnogo jasnije i zašto Dodik i SNSD ništa nisu uradili po pitanju nuklearnog odlagališta na Trgovskoj gori, iako smo u prethodnom mandatu Savjeta ministara ovaj problem uveli na međunarodnu scenu i definisali ga kao otvoreno pitanje Svjetske agencije za atomsku energiju u Beču, stvorivši preduslove za zaustavljanje gradnje.

– Dodik je sa svojim mentorima iz Zagreba, uprkos tome, zaustavio ove aktivnosti i danas je Trgovska gora pred početkom izgradnje, što narod u Novom Gradu i drugim mjestima uz Unu treba da zna – istakao je Crnadak.

On kaže da je posebno iritantno za srpski narod sa obje strane Drine je što se Dodik, šepureći se i snishodljivo pozirajući sa Milanovićem, javno naslađuje i ruga predsjedniku Srbije, kojem je Milanović zabranio ulazak u Hrvatsku i posjetu najvećem srpskom stratištu, Jasenovcu.

– Republici Srpskoj treba dugotrajan mir i stabilnost, snažan ekonomski razvoj i mnogo prijatelja u regionu i širom svijeta, uključujući i susjednu Republiku Hrvatsku, ali joj ne trebaju lideri koji rade za hrvatske interese, a protiv svog naroda. Zato Dodikova politika mora biti poražena, jer ćemo u suprotnom sljedeće godine Dodika vjerovatno gledati na proslavi „Oluje“ u Kninu i na Sinjskoj alki, u društvu sa Milanovićem – poručio je Crnadak.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube