Naslovna Najnovije Drama ispred UKC RS: Stanivuković vs. Đajić (VIDEO)

Drama ispred UKC RS: Stanivuković vs. Đajić (VIDEO)

0

Draško Stanivuković optužio je direktora Univerzitetskog kliničkog centra Republike Srpske Vladu Đajića za milionske malverzacije oko pranja veša.

Gradonačelnik Banjaluke pred više stotina okupljenih građana izložio je transparent sa podacima o milionskim sredstvima koja se izdvajaju za pranje veša na UKC-u.

Ubrzo je došlo i do verbalnog obračuna između Stanivukovićevih i Đajićevih pristalica, nakon čega je reagovala policija.

“Da li je ukradeni novac namijenjen za “bobice”, “jagodice”, “breskvice” koncerte i uživanje koje on daje mladim ljudima uz besplatan alkohol. Truje mlade ljude i sve generacije organizujući besplatne događaje. Da li ste se ikada pitali ko plaća te događaje? Plaća ih Đajić, ali ne svojim novcem”, izjavio je Stanivuković.

Prema Stanivukoviću, od više vrsta praška, Đajić uvijek uzima onaj pogrešan.

Stanivuković je najavio i nastavak razotkrivanja kriminala glavnog čovjeka SNSD-a u Banjaluci već narednih dana, a prva tema na redu biće još uvijek nezavršena garaža UKC-a.

Vlado Đajić, direktor UKC-a smatra da Stanivuković ne zna da računa i da su izneseni podaci o pranju veša lažni, kao i da napadima na UKC Stanivuković pokušava da preuzme posao pranja veša.

“Taj čovjek je spreman da ubije, on je lud, moramo ga skloniti što prije. Danas je došao ovdje da se dočepa posla pranja veša”, rekao je Đajić.

(BN) Foto: BN

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube