Naslovna Najnovije Drapić i Abramović na sastanku sa Vesićem

Drapić i Abramović na sastanku sa Vesićem

0

Načelnici opština Ljubinje i Berkovići Stevo Drapić i Nenad Abramović sastali su se danas, u prostorijama Gradske uprave grada Beograda, sa zamjenikom gradonačelnika Beograda Goranom Vesićem. Sastanku je pristvovala i Tanja Popović, direktorka Fondacije grada Beograda “Gnezdo”.

Čelnici Ljubinja i Berkovića obavjestili su Vesića o šteti od zemljotresa koju su pretrpjele ove opštine. Vesić je rekao da će grad Beograd preko svoje Fondacije “Gnezdo” organizovati akciju u koju će uključiti poznate javne ličnosti organizovati akciju prikupljanja pomoći za postradalo stanovništvo ove dvije opštine. Razgovaralo se o mogućnosti organizovanja humanitarnog koncerta kao i štampanju uplatnice koja bi preko Infostana bila distribuirana Beograđankama i Beograđanima koji žele da pomognu.

Vesić je rekao da Beograd kao prestonica svih Srba, ma gdje da žive, ima posebnu obavezu da pomogne našim sunarodnicima u nevolji kao i da naš narod nikada neće biti sam.

“Politika predsjednika Srbije Aleksandra Vučića znači ekonomski, politički i vojno stabilnu i snažnu Srbiju. Takva Srbija je garant sigurnosti svakom našem sunarodniku”, rekao je Vesić.

Načelnici Drapić i Abramović su se zahvalili na prijemu i izrazili uvjerenje da će pomoć od Srbije stići u Hercegovinu.
“Uvijek kad je najteže Srbija nam je pomagala, ne sumnjam da će tako biti i sada”, istakao je Drapić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: