Naslovna Politika Drinić: Ne dobijam nijednu marku od Grada, tužiću Ninkovića

Drinić: Ne dobijam nijednu marku od Grada, tužiću Ninkovića

0

Poslanik PDP- a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić optužio je predsjednika Skupštine grada Banjaluke Ljubu Ninkovića da iznosi…

Poslanik PDP- a u Narodnoj skupštini Republike Srpske Nebojša Drinić optužio je predsjednika Skupštine grada Banjaluke Ljubu Ninkovića da iznosi neistine i naveo da nije u stanju da za dva mjeseca pripremi sjednicu Skupštine grada.

Šta očekivati od predsjednika Skupštine koji za 70 dana nije pripremio nijednu sjednicu?! Zato sve važne odluke za grad čekaju, a ispaštaju građani.
S obzirom na to da je riječ o čovjeku koji danima ne dolazi na posao, ne treba ni da čudi što ne zna ni ko je zaposlen u Gradskoj upravi, pa navodi i mene koji sam dao otkaz čim sa izabran za narodnog poslanika. Ne primam ni platu, nemam nikakav ugovor i ne dobijam nijednu marku od Gradske uprave. Za laži koje iznosi to što me dovodi kontekst navodno dobro plaćenih gradonačelnikovih saradnika i maše mojom fotografijom, odgovaraće pred sudom jer ću ga tužiti za klevetu, rekao je Drinić.
Dodao je da je paradoksalno da Ninković govori o visokim platama kada se zna kako se prvi on dočepao enormno
velike plate za nerad.

Predsjednik Skupštine otkako je preuzeo funkciju ne priprema sjednice, ne ide na komisije, ne zna šta se radi u Gradskoj upravi, ali zna da naplati svoj nerad i uzima redovno platu od 5.100 КM. Da ima imalo morala ne bi nikome držao slovo već bi se pokrio po ušima i ćutao, zaključio je Drinić.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube