Naslovna Republika Srpska Dva maloljetna lica pretukla policiju!

Dva maloljetna lica pretukla policiju!

0

Policajci iz Laktaša uhapsili su dvojicu maloljetnika (2003. i 2004. godište) koji su u subotu, pod utjecajem alkohola i droge, počinili više krivičnih djela.

Na teret im se stavljaju – sprečavanje službenog lica u vršenju službene radnje, oštećenje i oduzimanje tuđe stvari te tuča i fizički napad, prenosi „Mondo“.

Kako je saopšteno iz PU Banja Luka, policajci su u ulici Кarađorđeva u Laktašima uočili dvije osobe da se tuku te ih upozorili da prestanu, a jedan od njih je napao policajca, udarivši ga više puta nogama, te je uhapšen.

U toku hapšenja, prišao je drugi maloljetnik koji je potom policajca udarao šakama u glavu i tijelo, a zatim je pobjegao.

Nedugo zatim, dolazi ispred Policijske stanice Laktaši, noseći dva kamena u ruci, te je jedan kamen bacio u pravcu zgrade Policijske stanice i pogodio spoljni zid zgrade, a drugi kamen bacio je prema policajcima, nakon čega je uhapšen.

„Mondo“ nezvanično saznaje da je tokom tog napada prijetio da će „sve pobiti i dići u vazduh“, psujući i upućujući uvrede pripadnicima policije.

„Alkotestiranjem je kod jednog maloljetnika utvrđeno 1,55 g/kg alkohola u organizmu, a kod drugog 1,18 g/kg. Izvršeno je testiranje na prisustvo opojne droge u organizmu, kojom prilikom je kod obojice utvrđeno prisustvo kokaina“, saopšteno je iz PU Banja Luka.

(Agencije)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: