Naslovna Najnovije Evo kako izgledaju suze SNSD-ovog asfalta u Bijeljini

Evo kako izgledaju suze SNSD-ovog asfalta u Bijeljini

0

„Dotični direktor Agrarnog fonda obuče odijelo supermena, iskoči i reče: “Obezbijedio sam 3 miliona maraka, idem u ruralni razvoj, asfaltiraću, jer ja sam mnogo sposoban, doznačili su mi narodne pare prije izbora i sada mogu da se šepurim po semberskim blatnjavim putevima“, naveo je on na svom Fejsbuk profilu i dodao:

„Na stranu to što je Agrarni fond sada taj koji sprovodi javne nabavke za asfaltiranje, a osnovna djelatnost je ono što i sama riječ agrar objašnjava, na stranu i to što je grubo prekršen Zakon o lokalnoj samoupravi, ma kada malo bolje razmislim ma to je sve i logično jer ako Republikom Srpskom skoro dvije decenije vlada ponavljač, a što naš vrijedni direktor ne bi asfaltirao!“

„I tako krenula je predstava, pa to je slikanje sa jadnim ljudima koji u 21. vijeku čekaju asfalt, pa to je live prenos preko portala, pa to su hvalbe, ja sam što sam, za kratko vrijeme “JA” asfaltirah ono što gradonačelnik ni izbliza nije mogao jer smo moja družina i ja lijepo mu skinuli sredstva sa stavke asfaltiranje, he he he, kako smo domišljati, pa o tome pišu novine, pa portali, ide senzacija – “asfaltiramo u 21.vijeku narodnim parama“, istakao je on u objavi.

E, sada nema veze, kako kaže, i to što Gradska uprava nikada nije dobila spisak asfaltiranih dionica, metražu i tačnu finansijsku konstrukciju, nismo baš sigurni kako i koliko je potrošen doznačeni novac iz Kompenzacionog fonda koji nema baš mnogo veze sa asfaltiranjem ali koga to još briga, to je nabitno!

„I hajd opet sve to na stranu, nego što taj asfalt puče,  a nije česno ni dva mjeseca prošlo! Iju… pa kako to, pa zašto to?
Prva slika pokazuje dionicu skorašnje asfaltiranog puta Brodac-Trnjaci, pa malo imam transfer blama dok gledam ovu sliku, ali još više od transfera blama imam gorčinu jer ovo nisu putevi koji se rade, ovo su putevi koji se skrnave! Ko će za ovo odgovarati? Pa neko hoće sigurno, u to vas uvjeravam“, istakao je Petrović.

„Za svaku dionicu koja je asfaltirana uradićemo kernovanje, pa će građani znati koliko njihov asfalt vrijedi i koliko vremena će proći prije nego se čuvene “rupe” pojave po njemu! Što imamo takve puteve kakve imamo?  Zato što se radi brzo, neplanski,  najčešće prije izbora, zato što se “ugradjuje” gdje god se može pa  čak i na debljinu asfalta, zato što su nam sistematski uništavali državu i ostavljali nas u blatu!
Kada smo kod blata, e tu je drugi spasitelj stupio na scenu, tu je dotični potpredsjednik Skupštine, koji od skora sam sebe prozva Gavrilo Princip, veliki humanista i dobročinitelj sem kada je seksualno uznemiravanje u pitanju, osudjivan je zbog toga, ali to nema veze, ovdje kod nas vlada apsurd pa to je ok skroz..“, stoji u objavi.

Mada sada, kaže Petrović, kako ovi ministri daju ostavke možda nije loše da neko započne i tu temu da i mi imamo osudjivanog koji je visoko pozicioniran…

„No skrenuli smo sa teme, ovaj humanista, spasilac, doveo je grejder i sredio put Obrijež-Čengić, a red je srediti taj put s obzirom na broj ljudi sa slepilom u Čengiću! Dolazak grejdera je propraćen medijski, opet live prenos, samo što crvena traka nije presečena, no dva dana potom…Paaaaa…ništa se nije promjenilo, čak je i još gore…“, naveo je i upitao:

„Šta li je ovaj radio tamo?“

„No, to je slika i prilika njihovog (NE)rada, (NE)sposobnosti i “dobre” namjere! Pamet u glavu narode, treba živjeti u ovoj zemlji natopljenoj krvlju, treba djeci bar nešto ostaviti! Bijeljina ima 300 km makadama, za asfaltiranje svih dionica treba nam malo manje od jednogodišnjeg kompletnog budžeta grada… Tuga, čemer, jad!“, istakao je prvi čovjek grada.

„Kažu zaustavio gradonačelnik projekte, pitam se koji su to projekti? Ako su projekti kradja i korupcija po tipu trećine/polovine i asfalt gdje se rupe otvore posle dva mjeseca, onda priznajem kriv sam, sudite mi! P.S. Slike slobodno mogu preuzeti svi portali, posebno ovaj što je mnogo vrijedan, da dopuni kolekciju! Da nije žalosno bilo bi smiješno!“, naglasio je Petrović.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube