16.9 C
Banja Luka

(FOTO) „Biće Srbija prava u Njemačkoj“ Piksi jasan nakon poraza u Beču

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je od selekcije Austrije sa 2:1 u prijateljskom meču odigranom u sklopu priprema za Evropsko prvenstvo u Njemačkoj!

Poslije meča, selektor Dragan Stojković Piksi je iznio svoje utiske.

Osjećanja su malo pomješana. Prvo, izgubili smo. Sa druge strane sam zadovoljan reakcijom naših igrača i svime što se dešavalo u drugom dijelu meča. Mislim da smo bili jako blizu da postignemo taj drugi gol. Nismo zaslužili da izgubimo, dobar test od jake i kompaktne ekipe kao što je Austrija. To je nešto što će nas čekati u Njemačkoj – istakao je selektor i dodao:

“Generalno, dobra provjera. Ima loših i dobrih stvari. Nema spavanja za trenere. Radićemo video analizu, radićemo sastanak da igrači vide gdje su bili dobri, a gdje su bili loši.”

FOTO: FUDBALSKI SAVEZ SRBIJE | FA OF SERBIA/TWITTER

Potom, selektor Srbije je najavio i vraćanje na staru taktiku sa tri, umjesto četiri štopera, sa koliko je Srbija krenula na ovom susretu.

To je za analizu. Mi smo krenuli sa četvroticom u liniji u početnoj fazi igre. Opet me je nešto uvjerilo da nije to to. Moramo da se vratimo na ono što najbolje znamo. Da pokušamo kroz naš stil igre da dođemo do rezultata. Ne zaboravite da smo imali baš velike šanse u prvom poluvremenu, ali daj Bože da ih iskoristimo u Njemačkoj – jasan je Piksi.

Za sam kraj, selektor Stojković je imao poruku za navijače.

Biće Srbija prava u Njemačkoj. Imamo i Švedsku, odličnog rivala, sabraćemo utiske da vidimo šta Srbija može da pruži. Dobićemo mnoge odgovore. Imali smo neke probleme sa Kostićem, Spajić je tražio izmjenu, Saša Lukić nije spreman za 90 minuta. Tako da, rješavaćemo neke probleme u hodu. Imamo dovoljno vremena. Utakmica je odlična za analizu. Nisam srećan što smo izgubili, ali sam zadovoljan reakcijom i što smo bili blizu pozitivnog rezultata – zaključio je selektor Dragan Stojković, a prenosi Telegraf.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here