22.7 C
Banja Luka

(FOTO) VUČIĆ I DODIK U HRAMU SVETOG SAVE Predsjednik Srbije se pomolio pred polazak u Njujork

Predsjednik Srbije, Aleksandar Vučić ovog jutra je u Hramu Svetog Save pred put u Njujork, a zajedno sa njim su bili i predstavnici Srba iz regiona.

Predsjednik Vučić je zajedno sa Patrijarhom Porfirijem i predsjednikom Republike Srpske Miloradom Dodikom stigao u Hram Svetog Save, gdje je obavljena molitva.Molitvu predvodio Patrijarh srpski Porfirije koji je blagoslovio predsjednika pred put.

U hramu su i brojni zvaničnici iz Srbije i RS.

Milorad Dodik i Aleksandar Vučić 1
FOTO: ZORAN ILIĆ /RINGIER

Danas putuje u Njujork

Kako je predsednik Vučić juče istakao, narednih dana će se baviti Srbijom i interesima srpskog naroda.

– Narednih pet dana neću odgovarati na nikakva pitanja o domaćoj politici. Baviću se samo našom jedinom Srbijom, našim interesima. Hvala građanima koji jesu uz svoju otadžbinu. Rekao sam znam da će mi još manje oprostiti što sam im sve trikove prozreo. Politički sam veteran, ne plašim im se, ne plašim se zatvora, smrti, jedino se plašim suda svog naroda – rekao je Vučić, piše Blic.

Podsjećamo, Vučić danas putuje za Njujork, gdje će se raspravljati o rezoluciji o Srebrenici, da bi se borio i da se suprotstavi jače nego što se misli.U četvrtak će biti jasno ko su nam prijatelji, a ko partneri, istakao je Vučić.

Predsjednik Vučić rekao je pred put u Njujork gdje će Generalna skupština UN raspravljati o rezoluciji o Srebrenici 23. maja, da će imati mnogo sastanaka i da će se boriti.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here