Naslovna Najnovije GOLA JOVANA JEREMIĆ Voditeljka gledaocima priredila pravi šok u jutarnjem programu (FOTO)

GOLA JOVANA JEREMIĆ Voditeljka gledaocima priredila pravi šok u jutarnjem programu (FOTO)

0

Voditeljka Jovana Jeremić je i ovog vikenda napravila pometnju, kada je u Jutarnjem programu objavila prilog iz salona u kojem se „oslobađala toksina“.

Dok je Jovana ležala u toplesu na krevetu, intimu joj je pokrivao samo peškirić. Kamerman je sve vrijeme kružio oko nje i snimao svaki centimetar njenog tijela.

jovana jeremić na masaži
FOTO: PINK/YOUTUBE/SCREENSHOT

Jovana je za jutarnji program pustila i krv, što se uvijek dešava na ovakvom tretmanu na kom je ona bila.

Podsjetimo, zadrugar Zvezdan Slavnić prevario je djevojku Anđelu Đuričić sa Majom Marinković, a ovaj događaj je prokomentarisala i Jovana Jeremić.

– Meni je to toliko očekivano, ja o Zvezdanu imam negativno mišljenje. Mislim da je on jedan veliki manipulator i mislim da su žene lude jer trče za njim, da je njemu jedna Jovana Jermić, prevaspitala bih ja njega, s obzirom da smo rođeni na isti dan, znam mu sve slabe tačke – započela je Jovana pa dodala:

– To što se desilo je Anđela i trebala da očekuje od njega, ona ne treba ništa višta da ima sa njim, možda je baš ovo trebalo da se desi da se ona osvijesti malo – dodala je Jovana.

Jovana je prokometarisala i Zvezdanovu bivšu ženu Anu Ćurčić:

– Ana je najveću grešku napravila, ona je igrala sve pogrešno, trebalo je da nastavi onako kako je ušla, ja da sam ona pokazala bih kolika sam kraljica, međutim ovo što se desilo je dokaz da je sve ono što je Ana priča za Zvezdana istina – završila je Jovana za Pink.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube