Naslovna Najnovije GORICA DODIK: Od 3. jula se zatvara restoran “Agape” u “Delti”

GORICA DODIK: Od 3. jula se zatvara restoran “Agape” u “Delti”

0

Poštovani dokoni novinari, blogeri, Instagram i Youtube zvijezde, želim da vam saopštim da se 3. jula 2022. restoran “Agape” u “Delti” zatvara, poručila je Gorica Dodik na društvenim mrežama, u nizu objava na Tviteru.

Naviknuta da od svega što mi otvorimo pravite vijest dana, sedmice, pa razvučete i na koju godinu, očekujem da ćete i od ovog zatvaranja praviti spekulacije i iznositi laži i praviti senzacije, kao i do sada, ne sumnjam u vašu maštovitost. Da bi vas preduhitrila i iznijela pravu istinu, pa vi kasnije naričite i petljajte, odlučila sam da prva pišem o tome – dodala je ona.

– Jedini razlog zatvaranja jeste što od početka pandemije prihodi restorana u “Delti” ne pokrivaju troškove istog, te smo stalnim pokrivanjem manjka u jednom trenutku ugrozili poslovanje “Agapea” u “Boski”. Da više ne dolazimo u tu situaciju, odlučili smo da izađemo iz “Delte” – objasnila je Gorica Dodik.

– Malu informaciju zarad lakšeg shvatanja o čemu pišem, onima koji hoće da shvate, samo je kirija na mjesečnom nivou iznosila 36.000 KM, plus plate i ostali troškovi – precizirala je ona.

– I ako mogu da zamolim sve koji planiraju da se bave ovom temom na dnevno-političkom nivou, da mi se obratite da vam dostavim relevantne podatke prije objava, pa ako već hoćete da trošite svoje ionako na pretek slobodno vrijeme, bar iznesete istinu. Znam da bi vam to bilo jako teško i mučno, ali da pokušate bar malo, možda vam se svidi. Stojim vam na raspolaganju – zaključila je Gorica Dodik.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: