15.7 C
Banja Luka

Gorica prozvala prevaranta! Ćurla pacijentima za novac nudio posebne lijekove

Kćerka srpskog člana Predsjedništva BiH Gorica Dodik poznata je po svom britkom jeziku, pa tako na svom Tviter profilu često zna uputiti oštre kritike, kako opoziciji, političkim neistomišljenicima njenog oca, ali i osobama njemu bliskim.

 

Ovoga puta pažnju javnosti privukla je objavom na ovoj društvenoj mreži u kojoj je iznijela niz optužbi na račun Milana Ćurlića Ćurle, koji se već neko vrijeme u medijima navodi kao zaposlenik UKC RS.

Objavu prenosimo u cijelosti:

“Već neko vrijeme sebe sputavam da ne imenujem ovde jednu osobu, sve zbog toga da opet sebe ne izlazem budalama koje će me razapinjati i vrijeđati na sve moguće načine. Ali ja ne bi bila ja da tim istim budalama to zadovoljstvo ne učinim. Pa da krenem… Banjalučani su čuli za dotičnog Ćurlu i 99% njih ne misli ništa dobro o njemu i ne bi ga pomenula da nije jedan od onih koji se pozivaju na Milorada. O dotičnom sam čula takve ruzne stvari da, ako su tačne, ne razumijem kako nije iza rešetaka odavno. Ono sto je prelilo čašu i zbog čega sam odlučila da ovo napišem je njegov poziv upućen čovjeku, čiji brat leži na UKC-u zbog korone, da mu proda lijek koji on navodno ima, a koji nabavlja samo izuzetnima!!! Gospodine Ćurla, kako te nije sramota, imaš li imalo stida ili si toliki monstrum da možeš takve stvari da radiš?! Nije ni čudo što narod misli da se Milorad liječio od korone lijekom nepristupačnim za sve ili da je kao fol ležao gore i ne znam kakve još gluposti, jer takvi kao ti daju povoda svojim pričama, a i “djelima” da se tako misli. I svi vi koji mislite nakon ovog tvita da me pozovete i da me pitate sta mi to treba, prvo se zapitajte koga branite i sta odobravate da se radi. Ako nakon toga imate potrebu da ga branite onda i vase ime treba da se nalazi ovde. Moje mišljenje nećete promijeniti”, poručila je Gorica Dodik.

 

Banjaluka.net

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here