34.7 C
Banja Luka

“Gorio u paklu” Hajka na fudbalera Borca iz FBiH nakon što je pobjedu posvetio nastradaloj braći na Kosovu i Metohiji (VIDEO)

Nakon što je fudbaler Borca Srđan Grahovac poslije meča u Širokom Brijegu dao izjavu u kojoj je rekao da pobjedu posvećuje nastradaloj braći na Kosovu i Metohiji, digla se prava halabuka u Federaciji BiH.

Naime, mnogi portal prenijeli su ovu vijest, prišivajući Grahovcu epitet “bivšeg reprezentativca BiH”, uz pokoju poruku “zašto mu je ovo trebalo”, a neki čak traže i reakciju UEFA.

Da podsjetimo, Vlada Republike Srpske je 27. septembar proglasila za dan žalosti, a fudbaleri Borca su na “Pecari” oko ruke nosili crni flor.

– Iskoristio bih ovu priliku da ovu pobjedu posvetim našoj nastradaloj braći na Kosovu. Naše misli i osjećanja su uz njihove porodice i neka im Bog podari mir – između ostalog je rekao Grahovac, a to je zasmetalo medijima i naročito korisnicima društvenih mreža u FBiH.

https://www.facebook.com/watch/?v=3199990783478357&paipv=0&eav=AfbPt2qSbbRus4auBujzWVtAtfg82Y3N2x06DpDgwaSuk5zskU-NTFI39QO7Cis4VGw&wtsid=rdr_0mNkcBCGNw1Bftr4Z

“Gorio u paklu”, “Smrdljivi Srbin je svaki isti” i slični komentari mogli su da se nađu ispod ove vijesti.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here