Naslovna Najnovije GRAĐANI OGORČENI Stanivuković djeci dovodi Sergeja Pajića da pjeva o ponižavanju žena...

GRAĐANI OGORČENI Stanivuković djeci dovodi Sergeja Pajića da pjeva o ponižavanju žena i nedozvoljenim supstancama (FOTO)

0

Ni građani nisu krili razočarenje i ogorčenost s obzirom da gradonačelnik jedno govori, a drugo zarad promocije radi.

Nakon što je nedavno rekao da Banjaluka neće podržati održavanje nastupa kontroverznih muzičara, gradonačelnik Draško Stanivuković na manifestaciju za učenike dovodi pjevača Sergeja Pajića, a čiji tekstovi pjesama „promovišu“ korištenje nedozvoljenih supstanci, skupe stvari i ponižavanje žena.

Naime, on je prije nekoliko dana putem društvenih mreža naveo da Banjaluka neće podržati održavanje koncerta muzičara iz Srbije Desingerice i Pljugice jer smatra da su neprimjereni te da takvi događaji neće dobiti dozvole Gradske uprave.

Međutim, to pravilo ne vrijedi i za njegovog sugrađanina i mladog pjevača Sergeja Pajića, koji je i prethodne godine bio dio manifestacije “Veliki početak”, a kojim Banjaluka označava početak nove školske godine.

U nastupu mladog Banjalučanina Sergeja Pajića, čiji tekstovi pjesama “promovišu” kriminal, korištenje nedozvoljenih supstanci, brze vožnje, skupe stvari i ponižavanje žena, Stanivuković očigledno ne vidi ništa sporno.

Ni građani nisu krili razočarenje i ogorčenost s obzirom da gradonačelnik jedno govori, a drugo zarad promocije radi.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube