Naslovna Najnovije Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić pijan napao ženu!?

Gradonačelnik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić pijan napao ženu!?

Kako prenosi portal istočnosarajevo24.com sinoć je u Istočnom Sarajevu došlo do nemilih scena u ,,Yu baru” kada je gradonačelniik Istočnog Sarajeva Ljubiša Ćosić, u alkoholisanom stanju, fizički nasrnuo na svoju partnerku Biljanu S.

– Ćosić je poznat po tome da izgubi kontrolu i da je jako agresivan kada se napije. Sinoć, nakon proslave slave Grada Istočno Sarajevo, došao je pripit u YU bar sa svojom djevojkom Biljanom. U jednom momentu je počeo da je udara čak i glavom. Prisutni su skočili da je zaštite, ali je onda on nasrnuo i na njih, ispričali su nam svjedoci događaja.

– Sreća pa su tu bili karatisti Papaz i Kenjić koji su držali razjarene goste YU bara na koje je Ćosić nasrtao, dok ga nisu bukvalno odnijeli kući, pričaju svjedoci događaja.

Inače, Ćosićeva partnerka Biljana S. Prvo je bila njegova sekretarica, a potom šefica kabineta, piše istočnosarajevo24.com.

– Stalno su se svađali na poslu, pa je zbog toga premjestio na mjesto izvršnog direktora za pravne poslove u Zavodu za udžbenike, kažu izvori.

 

(Insajder.in)