Naslovna Najnovije Helez podnio krivične prijave protiv Dodika, Goganovića i Damjanića

Helez podnio krivične prijave protiv Dodika, Goganovića i Damjanića

0

Ministar odbrane u Savetu ministara BiH Zukan Helez podnio je danas krivične prijave protiv predsednika Republike Srpske Milorada Dodika, svog zamjenika Aleksandra Goganovića i pukovnika Oružanih snaga BiH Milana Damjanića, zbog, kako je naveo, neustavnog i nelegalnog obilježavanja 9. januara.

  „Krivična prijava protiv predsjednika Republike Srpske Milorada Dodika je sačinjena vrlo ozbiljno, četiri advokata su radila na njoj. Temeljno su je pripremili na 16 stranica, ima 34 priloga i dva CD-a. Prošao je 9. januar, a većina političara i medija napravi galamu, ali ne bude ništa nakon toga. Želio sam da ostanem doslijedan i napravio sam krivične prijave“, rekao je Helez, prenosi N1 tv.

„Nema nikakavih nacionalnih tenzija. Isto bih uradio da bilo ko udari na ustavno-pravni poredak BiH. Bilo je da Bošnjak ili Hrvat, potpuno isto bih uradio kao sa Miloradom Dodikom. Pozivam da se okane, što bi naš narod rekao, ćorava posla i obezbjedimo građanima BiH što bolji život, idemo ka EU i NATO savezu“, rekao je Helez.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube