22.7 C
Banja Luka

Hitno saopštenje austrijske policije o snimku: Vrlo vjerovatno…

Austrijska policija oglasila se povodom snimka koji je nastao na tramvajskoj stanici u Beču, na kojem je, kako se vjeruje, mala Danka Ilić, koja je 26. marta nestala kod Bora.

Austrijska policija je saopštila da je vrlo vjerovatno da je na snimku nestala srpska djevojčica.

„Nakon što su rođaci nestale djevojčice pogledali slike, pretpostavlja se da je vrlo vjerovatno riječ o o nestaloj djevojčici iz Srbije. Bečka policija traži objavljivanje snimaka po nalogu javnog tužioca“, saopšteno je.

Iz austrijske policije apeluju na sve građane koji su vidjeli dvije žene koje su snimljene sa djevojčicom da odmah kontaktiraju policiju.

Podsjetimo, mala Danka nestala je 26. marta kod Banjskog Polja u Boru i od tada se za njom intenzivno traga.

Dana 30. marta jedan stanovnik Beča, rodom sa naših prostora, na jednoj tramvajskoj stanici snimio je djevojčicu koja liči na malu Danku u pratnji dvije nepoznate žene, najvjerovatnije su u pitanju rumunske državljanke.

Nakon toga je izdata žuta Interpolova potraga, a i kriminalistička policija Austrije se odmah uključila u potragu za nestalom srpskom djevojčicom.

Podsjetimo, već devet dana srpska policija i druge službe neumorno češljaju područje gdje je djevojčica posljednji put viđena.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here