Naslovna Politika Hrabar potez Jelene Trivić: Sa svima treba razgovarati i reći svoje mišljenje

Hrabar potez Jelene Trivić: Sa svima treba razgovarati i reći svoje mišljenje

0

Jelena Trivić generalno reprezentuje sve suprotno od onog kako se ponaša SNSD a to je da jedno pričaju narodu, a sasvim suprotno rade…

– Narodni poslanik i potpredsednik PDP-a Jelena Trivić sastankom sa g. Šmitom pokazala je jedan stepen hrabrosti i odgovornosti prema narodu, kaže bivši član Predsjendištva BiH Mladen Ivanić (PDP).

Komentarišući njen jučerašnji susret sa visokim predstavnikom u BiH Kristijanom Šmitom, Ivanić kaže da je to dokaz spremnosti da se prihvati i politički rizik ukoliko je to korisno za narod i Republiku Srpsku.

„Svjesna rizika kako ovakvi sastanci nose i u ovakvim okolnostima naoštrene nacionaliatičke retorike, ovaj sastanak tumačim kao dokaz spremnosti da se prihvati i politički rizik ukoliko će to sutra biti korisno za Republiku Srpsku i njen narod“, kazao je Ivanić u izjavi BN.

Prema njegovim riječima, Jelena Trivić generalno reprezentuje sve suprotno od onog kako se ponaša SNSD a to je da jedno pričaju narodu, a sasvim suprotno rade.

„U ovom slučaju, gospođa Trivić držala se stava i PDP-a i njenog ličnog stava da sa svima treba razgovarati i reći svoje mišljenje. Ne postoji mogućnost da se bilo koji problem riješi ukoliko se ne razgovara i u tom svetlu vidim ovaj susret“, kazao je Ivanić.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube