Naslovna Region „Ispalio je više od 100 metaka, sat vremena već puca!“ Potresne riječi...

„Ispalio je više od 100 metaka, sat vremena već puca!“ Potresne riječi očevica masakra na Cetinju (VIDEO)

0

„Evo sat vremena već puca sa karabinom, ispalio je više od sto metaka“.

Ovo su riječi Cetinjanina koji je juče prisustvovao nezapamćenom masakru u kojem je Vuk Borilović ubio deset ljudi, među kojima je i dvoje dhece. Njega je potom likvidirao mještanin naselja Medovina.

Prema njegovim riječima, Vuk je nekoliko dana ranije kupio kameru koju je postavio da snima komšije koji mu “bacaju magiju i kradu stvari ispred kuće”.

– Ubio je one koji su mu bili krivi. On je porodičan čovjek, ima dvoje djece, ali i kratak fitilj – naveo je juče Cetinjanin i rekao da je Vuk iz “poštene porodice”.

Kako dalje očevidac priča, Boriloviću je u jednom trenutku htio da priđe zajedno sa njegovim ujakom Đurišićem koji je pokušao da spriječi da ubije još nekoga.

– Ujak mu je prišao je i rekao: “Stani, Vučko”. On mu je odgovorio: “Što si ti došao, ko te je poslao” i samo ga je upucao. Ja sam stajao pored i nisam znao gdje sam, Đurišić je pao mrtav pored mene – priča on.

FOTO:  BORIS PEJOVIĆ/EPA
FOTO: BORIS PEJOVIĆ/EPA

Prema riječima očevica, u trenutku pucnjave nije mogao niko da mu priđe.

– Nema te policije koja može sad da mu priđe. Najpoštenije bi bilo da ubije sam sebe. Ima para, živi lijepo, ima kuću, sve ima, samo eto, nema kefalo – rekao je on dok je trajala pucnjava.

Podsjetimo, Vuk Borilović (34), Cetinjanin koji je juče počinio nezapamćeni masakr kada je ubio 10 ljudi, među kojima je i dvoje djece, a njega je potom likvidirao jedan od mještanina naselja Medovina, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube