Naslovna Region Ispovijest Jovane Jeremić: Ministar je pokušao da me siluje, još pamtim njegov...

Ispovijest Jovane Jeremić: Ministar je pokušao da me siluje, još pamtim njegov starački zadah

0
“Ministar u vladi Demokratske stranke je pokušao da me siluje! Namamio me je kod njega u stan, zaključao vrata, bacio me na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Jedva sam se spasila”, otkriva Jovana Jeremić.

Voditeljka je prvi put javno progovorila o traumama koje joj je ostavio 30 godina stariji političar, koji ju je 2012. godine napastvovao. Jovana je u potresnoj ispovijesti za do detalja ispričala kako je upoznala ovog moćnika, na koji način ju je namamio u stan i jezive detalje pokušaja silovanja!

Upoznala sam ga u kafani koju su držali moji roditelji, gdje je redovno dolazio. Kada sam završila Pravni fakultet, moji su ga pitali da mi pomogne da nađem posao u Beogradu. Pristao je. Pošto je tada bio ministar, dolazila sam kod njega u kabinet da razgovaramo o projektima na kojima je trebalo da radimo. Ali, umjesto toga, ispijali smo kafe i pričali o nebitnim stvarima. Ubrzo me je pozvao na ručak. Već tada mi je bilo jasno šta hoće, jer sam i sa 23 godine bila namazana i imala razvijenu intuiciju.

“Bio je je 30 godina stariji od mene i trebalo je da mi pomogne da se zaposlim. Pitao me je da mu donesem lijek za pritisak, jer mu je bilo loše. Kada sam došla kod njega u stan, gurnuo me je na krevet i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i danas osjećam”, kaže Jovana Jeremić.

Kada su završili ručak, Jovana i političar, čije ime ne želi da otkriva, rastali su se. Voditeljica nije ni slutila da će joj sljedeći njegov poziv napraviti pakao od života.

“Jednu veče me je pozvao i rekao da mu je pritisak visok i da mu treba lijek. Bez razmišljanja sam otišla do apoteke, kupila šta treba i otišla kod njega. Čim sam ušla u stan, zaključao je vrata. Prestravila sam se”, priča Jeremićka kroz suze i opisuje jezivu situaciju u kojoj se našla.

“Čim sam spustila lijek na stočić, gurnuo me je na krevet. Legao je na mene i počeo da me ljubi po vratu. Taj starački zadah i smrad i dan-danas osjećam. Govorila sam mu: “Ostavi me na miru.” Tresao se nada mnom koliko se napalio”, kazala je Jovana Jeremić.

Jovana je dala sve od sebe da ga urazumi da to ne čini.

Govorila sam mu: “Molim te, ostavi me na miru”, ali nije htio. Tresao se nada mnom koliko se napalio. Uplašila sam se da će dobiti srčku. U jednom momentu sam ga šutnula u međunožje, uhvatila ga za ramena i srušila između kreveta i stočića. Uspjela sam da ustanem i izletim iz stana.

Voditeljica je glavom bez obzira pobjegla iz zgrade u kojoj je doživjela nasilje.

“Samo sam željela da spasim goli život. Kada sam došla kući, užasno sam se osjećala. Ali nikome ništa nisam rekla sve do sada. Roditelje nisam željela da povrijedim. Nisam ga ni policiji prijavila jer je bio previše moćan, pa sam se plašila da mi ne naudi. Neću otkrivati njegovo ime jer nemam dokaze za ono što mi je učinio”, završava Jovana, prenosi Express/Informer.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube