Naslovna Izdvajamo Iz uniforme u dres: Policijski službenici u humanitarnoj akciji za kolegu (FOTO)

Iz uniforme u dres: Policijski službenici u humanitarnoj akciji za kolegu (FOTO)

Policijski službenici Policijske stanice Modriča i Staničnog odjeljenja policije Vukosavlje su tokom mjeseca jula organizovali četiri humanitarne utakmice za kolegu Okolić Vasu kojem je početkom mjeseca juna ove godine dijagnostifikovan rak debelog crijeva.

Odmah po saznanju za bolest kolege Okolić Vase, policijski službenici završavši sve poslovne obaveze sa jačom željom od umora, organizovali su četiri prijateljske utakmice na području Modriče, Vukosavlja i Doboja, sa nadom da će sva prikupljena novčana sredstva pomoći njemu i njegovoj porodici.


Navedenu humanitarnu aktivnost policijskih službenika oberučke su prihvatili fudbalski klubovi „Sloga“ iz Dugog Polja, „Posavina“ iz Miloševca,, „Polet“ iz Podnovlja i “Vučijak“ iz Gnionice, opština Vukosavlje i brojni građani kojima se ovom prilikom zahvaljujemo.

Tokom četverodnevne humanitarne akcije prikupljeno je preko 9.500 KM i sva prikupljena novčana sredstva su uručena porodici Okolić.


Svi učesnici turnira su nesebično ostavili srce na terenu u nadi da će Vaso pobjediti ovu bolest i da će se brzo vratiti kući, te da će kroz svoje mjesto opet proći u plavoj uniformi.

 

(Vijesti Srpske)