Naslovna Republika Srpska “Izvinjavam se Dodiku” Kašiković, nakon što je obustavljena istraga protiv njega, poslao...

“Izvinjavam se Dodiku” Kašiković, nakon što je obustavljena istraga protiv njega, poslao poruku u stihu

0

Trebinjsko tužilaštvo obustavilo je istragu protiv Dobroslava Doja Kašikovića  iz Bileće, koji je bio osumnjičen za polnu ucjenu, jer kako kažu nema dovoljno dokaza da je učinio to djelo.

Kašiković je uhapšen krajem avgusta ove godine po prijavi Ljljana A. iz Trebinja, da ju je preko društvene mreže ucjenjivao da će objaviti njene eksplicitne fotografije, ukoliko ne pristane na ljubavnu vezu s njim.

– Nakon dva i po mjeseca tužilaštvo je donijelo odluku da me je ona lažno prijavila i istraga je obustavljena – rekao je Kašiković za Trebinje-24.info

On je dodao da nikada nije ucjenjivao pomenutu ženu.

– Odgovorno tvrdim da tu ženu nikada nisam ucjenjivao te da je ona je dobrovoljno bila sa mnom, a mogu reći i iz koristi  jer sam ponekad, po potrebi davao joj novac za neke njene kućne potrebe – istakao je Kašiković.

On se zahvalio svima koji su ga podržavali i “koji su znali da je lažno prijavljen”. Uputio je i javno izvinjenje.

–Na kraju obraćanja želim da se izvinem svojoj porodici kao i rodbini,kumovima i prijateljima za sve neprijatnosti koje su doživjeli a posebno javno izvinjenje upućujem Miloradu Dodiku, Željki Cvijanović, Luki Petroviću, Iliji Tamindžiji, Mirku Ćuriću, Miljanu Aleksiću – naveo je on, aludirajući na komentare koji su se pojavili na društvenim mrežama.

Na kraju je poručio: „Htjela me poniziti da me mori tuga, kad naiđem gradom da se grad ruga“.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube