Naslovna Najnovije Jašarević: Dobro jutro predsjednice, otkud Vi!

Jašarević: Dobro jutro predsjednice, otkud Vi!

0

„Poslije četvorogodišnjeg sna u Palati predsjednika probudila se i Željka Cvijanović.Po onome što je izjavila kao da je prespavala dvije decenije“, saopštila je Slađana Jašarević iz Srpske demokratske stranke.

Jašarevićeva je ovako reagovala na izjavu predsjednice Republike Srpske Željke Cvijanović koja se danas okomila na lidera SDS-a, navodeći da je sadašnja vlast SNSD sačuvala Srpsku,a da su za vrijeme Šarovića i PDP ambasadori vedrili i oblačili.

„Ne sjeća se predsjednica da su njenog šefa na vlast doveli Medlin Olbrajt i tadašnji visoki predstavnik Vestendorp. .Jeste Olbrajtova nedavno preminula,ali bruka živi dovijeka. Ne sjeća se ni da je njen šef sa Ešdaunom ukidao nadležnosti Republike  Srpske i zatvarao članove SDS-a koji su se tome protivili. Ne sjeća se ni da je i ona u tom periodu radila za one koje danas naziva okupatorima“, navela je Slađana Jašarević,

Prema njenim riječima, ne sjeća se predsjednica mnogo toga ,ali je, kako naglašava, izgleda lijepo sanjala svih ovih godina pa su joj se snovi pomiješali sa javom.

„Kako drugačije protumačiti izjavu da je SNSD sačuvao Republiku Srpsku,da je privreda u razvoju,da smo uvaženi na međunarodnoj sceni….Dobro jutro predsjednice,pogledajte malo oko sebe“, poručila je Slađana Jašarević iz Srpske demokratske stranke.

Cvijanovićevu je očito pogodila današnja izjava Šarovića, koji je kazao da postojeća vlast samo produkuje krize na svim nivoima, jer nema nikakav ekonomski plan.

Ulazimo u neizvjesnu zimu, svuda se prave planovi kako preživjeti, a naša vlast spava, kao što je prespavala cijeli ovaj mandat. Ne vide šta rade drugi, da velike svjetske ekonomije prave planove kako preživjeti u ovim kriznim vremenima, nego samo čekaju da im neko na gotovo donese. Sjetimo se kako je bilo u pandemiji, nisu imali čak ni stalke za infuziju nego su od Srbije tražili”, kazao je,Šarović, sugerišući im da se ugledaju na Srbiju kako se stvaraju zalihe.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: