Naslovna Društvo Jelena Karleuša podržala Đokovića: Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav…

Jelena Karleuša podržala Đokovića: Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav…

0

Podsjetimo, srbijanski teniser već danima vodi pravnu bitku oko nastupa na Australian openu, a odluka je danas donesena i on će biti protjeran iz Australije

Najgori oblik nepravde je lažna pravda, napisala je Jelena Karleuša osvrnuvši se na odluku suda u Australiji da deportuje Novaka Đokovića, najbolje svjetskog tenisera.

– Ali ovaj čovjek nije najbolji svih vremena slučajno. Fascinantna je ova smirenost, ova snaga, ovaj stav, ovaj protok energije. Zar ne vidite? Ovdje Univerzum vrti čudnu silu. Čast je živjeti u eri Novaka Đokovića, čovjeka rođenog da ostavi veliki trag – poručila je Karleuša.

Podsjetimo, srbijanski teniser već danima vodi pravnu bitku oko nastupa na Australian openu, a odluka je danas donesena i on će biti protjeran iz Australije.

Novak će morati da plati troškove suđenja, a što se tiče zabrane ulaska u Australiju, to se može revidirati pred sljedeći Australijan open. Naime, postoje izuzeci od zabrane u slučaju „izuzetnih okolnosti“, ako u interesu Australije bude da Novak učestvuje.

Karleuša podržala Đokovića

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: