Naslovna Najnovije Jelena Trivić nakon prisustvovanja današnjoj sjednici Glavnog odbora PDP „Oni koji su...

Jelena Trivić nakon prisustvovanja današnjoj sjednici Glavnog odbora PDP „Oni koji su bliski aktuelnoj vlasti moraju se udaljiti iz stranke“

0

Sjednica Glavnog odbora PDP u Banjaluci još traje, a uprkos tvrdnjama o gotovo harmoničnim odnosima iza zatvorenih vrata, lome se koplja.

Za sada je poznato da Jelena Trivić ostaje u stranci, a u narednim mjesecima biće odlučeno hoće li to biti i konačna odluka.

– Ja nisam nikada ni izlazila iz PDP. Ja sam smanjila svoje aktivnosti unutar PDP, ali da li ću ostati i u kojem obimu to ćemo vidjeti u narednih nekoliko mjeseci – rekla je ona za N1.

Kako je istakla, najvažnije joj je da je PDP izašao za zaključkom da su izbori za predsjednika Republike Srpske pokradeni.

– Zvaničan stav PDP od danas da mi ne priznajemo rezultate za predsjednika Republike Srpske. Pobjeda je bila, ali je oteta – istakla je ona.

Može li joj taj zaključak biti uporište da uđe u trku za fotelju predsjednika stranke, s obzirom na to da su pred PDP unutarstranački izbori Trivićeva odgovara.

– Ja bih, kakvo je trenutno raspoloženje mogla biti kandidat za predsjednika stranke i ta bi odluka bila donesena jednoglasno – kaže i dodaje da je nužno da se stranka opredijeli u kojem od dva pravca misli ići.

– Ovdje se mora postaviti jasan koncept, ili ste potpuno, potpuno protiv režima ili ste potpuno alternativa režimu ili ste samo na papiru opoziciona partija u kojoj ima malo i ovih i onih – kaže tvrdeći da pod istim krovom nema mjesta za ta dva koncepta i da se svi oni koji su bliski aktuelnoj vlasti moraju udaljiti iz stranke.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube