28.7 C
Banja Luka

„Jer volimo Srpsku“

Ukidanje akciza za gorivo: njet, njet, njet, njet, njet, ukupno x5! Reče CIK predsjednik da ne može ukinuti akcize za gorivo jer neće moći da radi auto-puteve!

Ovo je na fejsbuk profilu napisao gradonačelnik Bijeljine Ljubiša Petrović.

On dalje navodi da ni do sada akcize za gorivo nisu bile ukinute, pa ne pretrgosmo se mnogo, tri godine rađeno šest kilometara auto-puta (od petlje Kostajnica do petlje Johanova)  u prosjeku po dva kilometra godišnje ili 5,4 metara dnevno, dosta!

„Tih šest kilometara koštalo nas kao “svetog Petra kajgana”, ukupno 170 miliona maraka, kao da smo probijali Lamanš bogte!
I hajd’ sada čovjek pomisli, pa dobro uštedili smo od akciza za gorivo kada ono 30 miliona konvertibilnih maraka dala Evropska banka za obnovu i razvoj, pa 140 miliona konvertibilnih maraka uzeli kreditno zaduženje!“

Pa kuku majko, stoji u objavi,  a gdje nestade ovo od akciza?

„Možda za Rača-Bijeljina? A ne, zaboravih, to nam Srbija daje… A ne, nisam obavješten dobro, ako nemamo visoke akcize neće EBRD dati ništa, tu je kvaka… I tako, napredujemo svakoga dana u svakom pogledu!

A ti domaćine moj, kada sjedneš na traktor i upališ motor sjeti se zašto je skupo gorivo! No, nije to bitno. Vratimo se mi bitnoj-aktuelnoj temi i najvećem dežurnom krivcu – “Petrović potrošio milion maraka na plate “prekobrojnih” radnika“, opozivaj ga!

A pored toga nije uspio da ispuni zadatak i da za dvije godine, ej čak dvije godine ispuni sve zadatke i uradi: sportsku dvoranu, napravi parking garažu, izmjesti gradsku deponiju i napravi novu sanitarnu, asfaltira 300 kilometara makadama, sredi ulice Račansku i Stafana Dečanskog, dovede u sva sela vodovod, plati dugove svih državnih preduzeća (jer direktori moraju dati dio tih para za opoziv), napravi geotermalnu elektranu, napravi azil za pse, pokrije pijacu, napravi zatvoreni bazen, uredi da grad blista poput onih u Sloveniji, a mogao je vala i zoološki vrt neki da napravi i sredi urbanistički haos, jer pobogu pa gdje mu je čarobni štapić što mu je poklonjen?

Šest kilometara auto-puta, a decenija prođe…

Lete milioni, lete milijarde…

Opozivaj Petrovića, biće nam svima lakše!“, stoji u objavi gradonačelnika Bijeljine.

Uz ovu objavu, postavio je i fotografiju ko je glasao protiv ukidanja akciza i naveo:

P.S. Saša izvini što sam ukrao objavu 😊

(BN)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here