28.7 C
Banja Luka

Jerinić: Iz snimka se jasno vidi da se radi o pokaznim listićima

Najoštrije osuđujem neprofesionalnost BN televizije i svih medija koji plasiraju u javnost montirane, neistinite informacije, izjavio je Boris Jerinić gradonačelnik Doboja.

“Snimak gdje se pale ,,navodni” glasački listići je do te mjere amaterski da ni djeca ne bi u isti povjerovala. CIK je brojem i slovom zadužio svaki grad i opštinu glasačkim listovima, na svakom listu su morali biti potpis i pečat. Na biračkom mjestu se glasa hemijskom olovkom. Iz snimka se jasno vidi da se radi o pokaznim listićima, iskrižanim markerom, te zlonamjernoj i bezobraznoj diskreditaciji grada Doboja. SNSD u Doboju nije kriv ostalim političkim subjektima koji nemaju organizacije, niti povjerenje građana. Za ovu smišljenu i zlonamjernu laž, već sutra ćemo podnijeti krivične prijeve”, napisao je Jerinić, te dodao:

“Montiranim snimkom se ne dokazuje da je o Doboju riječ, a da nije i da je čista laž, uvjeriće se i sam CIK tokom ponovnog prebrojavanja. Pritisak na građane grada Doboja, presude od strane članova CIK-a bez suđenja dovode nas u poziciju da ćemo mi građane izvesti i to pred CIK i OHR. Šta su vam Dobojlije skrivile?”

https://www.youtube.com/watch?v=xPJL0y1RC90

Podsjećamo, BN televizija objavila je snimak paljena glasačkih listića.

Prema saznanju BN-a, glasački listići na kojima je zaokružena Jelena Trivić su zamijenjeni sa novim (neupotrijebljenim), glasačkim listićima gdje je pored imena Milorada Dodika stavljen “X”., nakon čega je izvršena akcija paljenja i uklanjanja tragova.

BN navodi da je u pitanju biračko mjesto u Doboju.

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here