16.7 C
Banja Luka

Još jedna prevara i podmukla igra SNSD-a pred izbore

Sinoć je u Modriči održan sastanak Opštinskog odbora PDP-a kojem su prisustvovale potpredsjednica Jelena Trivić i generalni sekretar partije Mira Pekić.

Osim razgovora na temu rada opštinskog odbora, političke situacije u Modriči, tokom sjednice je potpisan i sporazum o saradnji na lokalnom nivou sa Ekološkom partijom Republike Srpske.

– Republika Srpska se nalazi u izazovnom vremenu, a ozbiljne teme, poput vraćanja nadležnosti, koriste se za uvod u predizbornu kampanju SNSD-a. To je najpodmuklije igranje životima i emocijama ljudi. Koliko su ozbiljni u svojim namjerama da vrate nadležnosti govori i podatak da su u budžet Republike Srpske uračunali i prihode od indirektnih poreza sa nivoa BiH. Jasno je da je ovo još jedna prevara, kakve SNSD plasira već duže od decenije, rekla je potpredsjednica PDP-a Jelena Trivić.

Mira Pekić, generalni sekretar PDP-a kaže da se Opštinski odbor PDP-a u Modriči može pohvaliti kontinuiranom stabilnošću.

– Ovo je odbor koji redovno ostvaruje dobre izborne rezultate i vrijedno radi na promociji ideja PDP-a. Zahvaljujem se rukovodstvu, na čelu sa predsjednikom Milutinom Popovićem, na predanom radu, istakla je Pekićeva.

Predsjednik Opštinskog odbora PDP-a Modriča, Milutin Popović, rekao je da je odbor već ušao u fazu priprema za izbore 2022. godine, te da je siguran da će dati ozbiljan doprinos izbornoj pobjedi.

(BN)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here