Naslovna Politika „Još jedno snažno pojačanje stiže u Narodni front“!

„Još jedno snažno pojačanje stiže u Narodni front“!

0

– Dijana Ješić neko je ko je bio uz mene i u teškim i u lijepim trenucima, prošli smo zajedno mnogo političkih i životnih borbi, zato je ovakva odluka možda i očekivana. Zajedno ćemo graditi jednu lijepu priču za Banju Luku i Republiku Srpsku i Dijana je neko ko će tome dati značajan doprinos i zbog koga će Narodni front biti još prepoznatljiviji.

Ovo je  na fejsbuk profilu uz fotografiju napisaala Jelena Trivić koja osniva Narodni front.

„Supruga ratnog-vojnog invalida, majka troje djece, humanista, borac za ljudska prava, veliki patriota, neko ko u Skupštini grada Banja Luka ima odlične diskusije, osoba koja je iznijela dobar dio protekle kampanje i moj veliki prijatelj, to je Dijana! Uskoro nam stiže još jedno pojačanje u Skupštini grada  Banjaluka“, najavila je ona.

Podsjetimo da je nedavno tom frontu se priključio i bivši odbornik SDS Aleksandar Petković, koji je zadnjih mjeseci bio nezavisni odbornik u  gradskoj skupštini Banjaluke.

Inače, prethodnih dana Jeleni Trivić su se priključili i pojedini odbornici iz drugih opština, uglavnom PDP-a, čiji je ona bila član i potpredsjednica, kao i kandidat za predsjednika Republike Srpske.

U najavi je i nekoliko poslanika u NSRS za koje se očekuje da će pristupiti u Narodni front koji Trivićeva osniva.

(BN) Foto: BN

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube