Naslovna Najnovije Kakva DOMINACIJA:Ovo može samo VUKANOVIĆ, 5700 lajkova, 640 dijeljenja na jučerašnji govor...

Kakva DOMINACIJA:Ovo može samo VUKANOVIĆ, 5700 lajkova, 640 dijeljenja na jučerašnji govor u NSRS

0
Nevjerovatno nadahnut govor u Narodnoj skupštini Republike Srpske juče je održao predsjednik Liste za pravdu i red Nebojša Vukanović.

Podsjećemo da je Vukanović kao jedini predstavnik opozicije ostao u skupštinskoj sali kako bi diskutovao na temu veta na agremane njemačkom ambasadoru koje je predložio Milorad Dodik.

Opozicija predvođena SDS i PDP nije željela prisustvovati posebnoj sjednici, kategorišući je kao još jednu Dodikovu „igrariju“ i potrebu da povrati narušeni rejting uoči izbora 2.oktobra.

U međuvremenu je SNSD-ov Igor Žunić obavjestio prisutne u skupštinskoj sali da će poslanici ove partije ipak odobriti da njemački ambasador dobije agremane, tako što će biti uzdržani tokom glasanja.

Potom je Nebojša Vukanović krenuo da „rafalno“ udara po režimu. Koristeći izvanredne metafore i komparacije Vukanović je verbalno briljirao, iako ga je u nekoliko navrata pokuśao dezavujisati Denis Šulić, koji je u odsustvu Nedeljka Čubrilovića predsjedavao posebnom sjednicom.

Govor Nebojše Vukanovića ubrzo je objavio BN portal u cjelini, s obzirom da RTVBN ima pravo na prenose NSRS. I ubrzo je govor postao viralan.Naime, za 8 sati izlaganje Nebojše Vukanovića je lajkovalo preko 5700 ljudi, a podijeljen je 640 puta. Koliki je bio domet, odnosno koliko je osoba vidjelo govor znaju samo u uredništvu BN Televizije..Međutim naše skromno poznavanje ove materije govori da ispod 100 000 sigurno nije.

Nebojša Vukanović je još jednom potvrdio da je fenomenalan orator i retoričar. Međutim mnogo bitnije od toga jeste, da narod masovno  vrednuje i podržava ono o čemu priča i govori. Na užarenoj političioj sceni Republike Srpske, a podsjećamo da je u toku Izborna kampanja, što podrazumjeva da su mnogi političari prisutni na mrežama, juče vjerovatno svi zajedno nisu sakupili toliko lajkova i pregleda..

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube