Naslovna Politika „Ko je IZDAJNIK, a ko se na posao vozi helikopterom?!“ Šarović oštro...

„Ko je IZDAJNIK, a ko se na posao vozi helikopterom?!“ Šarović oštro odgovorio Dodiku

0

Samo najgori režimi koji dođu u fazu da nemaju rješenja za nagomilane probleme građana, a Dodikov to svakako jeste, pribjegavaju metodama u kojima opoziciju nazivaju izdajničkom, poručio je lider SDS Mirko Šarović.

Sa ovom frazom oni se služe već nekoliko godina jer ne mogu da podnesu da smo im mi opozicija politička konkurencija u Republici Srpskoj – rekao je Šarović, odgovarajući na optužbe koje je na račun opozicije uputio predsjednik SNSD Milorad Dodik.

Republika Srpska, poručuje Šarović, ne zavisi, ne treba i ne smije da zavisi niti od jedne stranke, ni od jednog pojedinca.

– Dakle Republika Srpska ne zavisi ni od SNSD, ni Milorada Dodika, niti od SDS i Mirka Šarovića, niti od bilo koga drugog – napominje Šarović.

SDS smatra, ističe Šarović, da Republika Srpska na čelu sa SNSD i njegovim koalicionim partnerima nema nikakvu perspektivu.

– Biće u potpunosti izolovana od spoljnog svijeta, ekonomski još više uništena i osiromašena, a mladi će i dalje nastaviti da odlaze iz Srpske – kazao je Šarović i poručio da su potezi vladajućeg režima najveća i direktna opasnost za Republiku Srpsku.

Komentarišući izjavu da su se predstavnici vlasti odrekli svog komoditeta zarad Republike Srpske, Šarović kaže da je to smiješna priča, koja dolazi od nekoga ko na raspolaganju svaki dan za odlazak na posao ima helikopter i deset automobila.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube