Naslovna Najnovije Ko je kriv za oslobađanje Slavice Injac i propale procese?!

Ko je kriv za oslobađanje Slavice Injac i propale procese?!

0

Vukanović navodi da je s glavnim tužiteljem Bajićem razgovarao o predmetu „Bobar banka“ i oslobađanju Slavice Injac.

Nakon što sam jučer u Trebinju razgovarao s glavnim tužiteljem Okružnog tužilaštva u Trebinju Žarkom Milićem, koji me je obavijestio da je Specijalnom tužilaštvu Republike Srpske ustupljen predmet „Serdarov“ i Krivična prijava koju sam podnio protiv Dodika, Viškovića, Đokića, Luke Petrovića i ostalih. zbog pokušaja pljačke 200 milijuna maraka narodnog novca iz Elektroprivrede Republike Srpske kupovinom tašna-mašne firme „Komsar hidro enerdži“, danas sam odmah došao u Banjaluku kako bi razgovarao s glavnim tužiteljem Republike Srpske i Specijalnog tužilaštva Miodragom Bajićem.

Ovo je naveo Vukanović, nakon razgovora s glavnim tužiteljem Bajićem,.

On je otkrio da je apelovao na hitno postupanje po predmetu „Serdarov“.

“Od Bajića sam tražio da uvede privremene mjere i spriječi štetne posljedice i prebacivanje para na Kipar ruskom oligarhu Serdarovu, jer ako se sprovede štetan Ugovor izgubićemo 200 milijuna i onda su sva hapšenja i procesi uzaludni”, navodi Vukanović.

On je naglasio da je s glavnim tužiteljem Bajićem razgovarao o predmetu „Bobar banka“ i oslobađanju Slavice Injac.

„Ko je odgovoran za skandaloznu presudu i odluku, da li su tužitelji napravili propust ili je korumpirano sudsko vijeće, jer je nemoguće da država izgubi 120 milijuna a da nitko nije odgovoran. Također smo razgovarali o Aluminiju, te ekstradiciji Dragana Vučetića, koji je uhićen u Bugarskoj i protiv koga sam podnio krivičnu prijavu prije 10 godina zbog pljačke 10 milijuna u propalom projektu Nikola Tesla, a koje će narod plaćati kroz obveznice još 10 godina”, naveo je Vukanović.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube