Naslovna Region Krivokapić oštro: E sad je dosta

Krivokapić oštro: E sad je dosta

Nedopustive su brutalne šofinističke uvrede na račun potpredsjednika Vlade Dritana Abazovića i pojedinih odbornika Skupštine Cetinja, naveo je Krivokapić.

„Crna Gora neće biti država netrpeljivosti! Oni koji su 30 godina bili na vodećim državnim funkcijama i u svojim izjavama se navodno bore za multietničku Crnu Goru, čine sve na produbljivanju napetosti i širenju vjerske i nacionalne netrpeljivosti, poručio je premijer Crne Gore na svom Tviter nalogu.

On je kazao da jučerašnji događaj pokazuje licimernost bivše vlasti.

„Današnji događaj pokazuje licemjernost i perfidnost njihove navodne brige za državu, čija su bogatstva dobrim delom pretočili u sopstvene džepove. Dosta je bilo“, poručuje Krivokapić na Tviteru.

On je apelovao na građane da, kako je istakao, ne nasedaju na huškačku retoriku DPS-a, koji šireći mržnju i podele samo želi da zaštiti sumnjivo stečeni kapital i privilegije.

„Pristojnost i poštovanje zakona nemaju alternativu. Svako ima pravo da se oseća Crnogorcem, Srbinom, Bošnjakom, Albancem, Hrvatom, Muslimanom..bez obzira koju političku ideju zastupao i kom se Bogu molio“, navodi Krivokapić.

 

(Vijesti)