24.7 C
Banja Luka

Krunić pita Dodika “Da li je odgovorio Vučureviću u kakvim je vezama sa porodicom Nimani”

Da li je sada, kada su politički istomišljenici, Milorad Dodik u privatnosti odgovorio Slavku Vučureviću u kakvim je vezama sa porodicom Nimani?

Da li mu je odgovorio jesu li u krvnom, kokainskom, duvanskom ili naftnom srodstvu, što ga je svojevremeno Vučurević pitao? Ako mu nije lično Dodik odgovorio, možda mu je odgovorio preko Luke Petrovića, koji mi je lično rekao da je u kućnoj atmosferi dogovorio saradnju sa Vučurevićem – saopštio je poslanik PDP u Narodnoj skupštini Republike Srpske, Ljubiša Krunić.

Krunić kaže da Dodikovo ponavljanje Vučurevićevih riječi na sjednici Narodne skupštine govori najviše o Dodikovom karakteru.

– Dodik kao kredibilne ponavlja riječi nekoga ko ga je zvao biološkim bićem oslobođenim bilo kakve ljudske vrijednosti, sitnim glodarom i klasičnom bitangom. I mi danas provodimo sjednicu skupštine slušajući Dodikovo citiranje Vučurevićevih laži o PDP, koje su oni, danas politička braća, zajedno plasirali? Zadovoljni smo što je Vučurević pokazao svoje pravo lice nakon što je smijenjen u PDP, a Dodik o svom karakteru već dugo govori svojim postupcima. Vučurević će za svoje laži odgovarati pred sudom, a od danas smo još ponosniji što sa njim ništa nemamo i što smo politički drugi svijet od njegovog mentora Dodika – navodi Krunić u izjavi za javnost.

Podsjećamo, bivši funkcioner PDP, Slavko Vučurević, nedavno je napustio tu stranku i na konferenciji za novinare iznio brojne optužbe na račun rukovodstva bivše stranke. Njegove riječi je član Predsjedništva BiH, Milorad Dodik, danas citirao kako bi diskreditovao poslanike PDP.

Kada je riječ o pomenutoj porodici Nimani, riječ je o kosovskim Albancima, biznismenima, koje je svojevremeno pominjao Vučurević, dovodeći Dodika u vezu sa njima.

Srpska info

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here