Naslovna Najnovije „Lažov, varalica i manipulator“

„Lažov, varalica i manipulator“

0

-Bio si i ostao politička primitivac, politička mrcina i bitanga, surovi pragmatik, lažni patriota i loš čovjek. Znaj da se tovarima ukradenog blaga ne može kupiti unutrašnji mir i sloboda….

– Lažov, varalica i manipulator ne može da vjeruje da postoje časni ljudi koji se ne mogu kupiti. Кada ga zaboli istina, kada ga podsjetim na lažni patriotizam i njegovu političku prošlost, kada ne mòže da odgovori na postavljena pitanja tada ne može ni da sakrije komplekse i lični animozitet prema meni i da podnese činjenicu da sam se vratio u Narodnu skupštinu Republike Srpske i političku scenu Republike Srpske.

Rekao je ovo narodni poslanik Milanko Mihajilica reagujući na izjavu predsjednika SNSD-a Milorada Dodika da je tražio novac da glasa za SNSD-ove kandidate za delegate u Domu naroda Parlamentarne skupštine BiH, navodeći da je to, kao i većina onoga što Dodik kaže, najobičnija laž.

– Da pojednostavim i da mu poručim: ne možete me uplašiti, ne možete me kupiti, kao što nikada niste mogli. Bio si i ostao politička primitivac, politička mrcina i bitanga, surovi pragmatik, lažni patriota i loš čovjek. Znaj da se tovarima ukradenog blaga ne može kupiti unutrašnji mir i sloboda. Bio si i ostao teret ovom poniženom i osiromašenom narodu. Laž je tvoja istina, a napad tvoja odbrana. Кada god umjesto argumenata i odgovora na postavljena pitanja ponudiš uličarski rječnik, što se često dešava, kao i danas, dobićeš adekvatan odgovor – poručio je Mihajilica.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: