Naslovna Izdvajamo Lazović pozajmio Šariću 500.000 eura?

Lazović pozajmio Šariću 500.000 eura?

0

Uoči parlamentarnih izbora 2020. godine, Zoran Lazović, tadašnji pomoćnik direktora Uprave policije, suočava se s optužbama da je pozajmio 500.000 eura Darku Šariću, navodnom narko-bosu iz Pljevalja. Prema tvrdnjama Specijalnog državnog tužilaštva (SDT), novac je bio namijenjen za izborne aktivnosti i druge svrhe. Transkripti komunikacije, dobiveni od Europol-a, navodno potvrđuju ovu razmjenu novca.

Analizirajući poruke, tužioci tvrde da Lazović nije samo pozajmio novac Šariću, već je i ponudio dodatnu pomoć. Njegova navodna uloga u cijeloj priči dodatno je istaknuta u komunikaciji između Šarića i njegovog saradnika, gdje se spominje Lazovićev nadimak „Z“.

Također, postoji i navodna komunikacija između Lazovića i drugih članova kriminalnih krugova, što dodatno pojačava sumnje. Nakon izbora, brat Darko i Duško Šarić raspravljali su o Lazoviću, sugerirajući blisku vezu između njih.

Međutim, advokati Zorana Lazovića ističu nedostatak dokaza i naglašavaju da on nije koristio kriptovane telefone, što bi bilo tipično za takve aktivnosti. Tvrde da Lazović nije u bjekstvu te da je spreman surađivati s pravosuđem.

Dok se priča nastavlja razvijati, Lazovićevi advokati ističu da je on posljednja osoba koja bi pobjegla, naglašavajući njegovu prisutnost u Crnoj Gori i njegovu predanost obitelji. Optužbe protiv Lazovića ostaju predmet rasprave i daljnjih istraga.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: