Naslovna Najnovije Lišen slobode zbog krađe kutije za skupljanje humanitarne pomoći

Lišen slobode zbog krađe kutije za skupljanje humanitarne pomoći

0

Policijski službenici Policijske uprave Gradiška identifikovali su i lišili slobode lice inicijala B.M. iz Gradiške, za koje postoji sumnja da je počinilo krivično djelo ,,Teška krađa“, saopšteno je za Vijesti Srpske.

Naime, Policijskoj stanici Gradiška, 08.08.2021. godine oko 11,20 časova, prijavljeno je da je sa šanka iz unutrašnjeg dijela bazena u Gradišci, nepoznato lice otuđilo kutiju za skupljanje humanitarne pomoći za liječenje sugrađanina u kojoj se nalazila neutvrđena količina novca.

Operativnim radom policijskih službenika, identifikovan je i lišen slobode B.M. koji se sumnjiči da je počinio krivično djelo ,,Teška krađa“ na način da je isti došao do kapije bazena, preskočio metalnu ogradu i ušao u unutrašnji prostor bazena, te sa šanka otuđio kutiju namijenjenu za prikupljanje dobrovoljnih priloga sa neutvrđenom količinom novca.
Takođe, operativnim radom policijskih službenika došlo se do saznanja da je lice B.M. u prethodnom periodu izvršilo i dva krivična djela ,,Krađe“, kojom prilikom je na području grada Gradiška otuđilo biciklo i patike.

O svemu je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banja Luka, koji je naložio da se lice ispita na navedene okolnosti, te da se po kompletiranju i dokumentovanju predmeta protiv B.M. dostavi izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

(Vijesti Srpske)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: