25.7 C
Banja Luka

Luka Brković se predao banjalučkoj policiji

Luka Brković koji je izbjegao hapšenje u nedavnoj akciji “Kodeks” predao se policiji u Banjaluci, ekskluzivno saznaje Srpskainfo.

Sumnjalo se da se Brković skrivao u Srbiji, ali te informacije biće poznate nakon saslušanja.

– Brković se prije nekoliko trenutaka predao i preuzeli su ga službenici Policijske uprave Banjaluka- potvrdio je izvor Srpskainfo iz banjalučke policije.

Brkovića je policija označila kao jednog od vođa kriminalne grupe koja se bavila neovlaštenom trgovinom drogama.

U ovoj akciji zaplijenjeno je dva kilograma droge.

Ranije su još uhapšeni Milorad Vuković zvani Luis, te Darko Jarić, Petar Marjanović, Aljoša Marković, Filip Bojić, Goran Đurica, Vladimir Zečić i Dragan Dragičević.

Prilikom hapšenja od njih je oduzet i skupocjeni terenac „Range rover“.

Portaprol Policijske uprave Banjaluka Danijela Mučibabić je pojasnila da je policija pretresla ukupno 14 lokacija na području Banjaluke.

– Prilikom pretresa prostorija koje koriste osumnjičeni, pronađeno je i oduzeto oko 2,104 kilograma marihuane, te oko 260 grama kokaina – rekla je Mučibabićeva.

Ona je dodala da je policija pronašla i dvije mrvilice za opojnu drogu, dvije digitalne vage, više mobilnih telefona, gumene palice, metalnua teleskopsku palicu, službene lisice, šest noževa, pancirni prsluk kao i drugi predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenjem navedenog krivičnog djela.

(Srpskainfo)

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here