Naslovna Republika Srpska “Meni novac nije bitan, oni to ne mogu da shvate”?!

“Meni novac nije bitan, oni to ne mogu da shvate”?!

0
Drasko Stanivukovic gradonacelnik grada Banjaluka

„Ili ću spasiti svoj narod ili umrijeti spašavajući. To je moja misija, pa dokle stigao. Neću se umoriti za godinu dana kako neki očekuju. Ja već znam kome ću proslijediti svoju prvu platu, jer meni pfening od ovog ne treba, a oni to ne mogu da shvate“.

Ovo je rekao večeras gradonačelnik Banjaluke Draško Stanivuković, gostujući u programu televizije K3.

Govoreći o današnjim krivičnim prijavama koje je podnio protiv bivših funkcionera u gradskoj upravi zbog kriminalnih radnji, Stanivuković kaže da želi da vrati nadu narodu i pokaže da smo svi jednaki pred zakonom.

Stanivuković kaže da mu je žao što nema priliku da hapsi sve te ljude, koji su u kriminalu.

„Po prvi put imam priliku da dobijem sve dokumente iznutra i otkrijem istinu. Ja neću zaustavljati investicije u ovom gradu i ono što je dobro, zaustaviću kriminal. Ako se ljudima zbog duga gasi struja, ako se kažnjavaju što nisu prešli ulicu na pješačkom prelazu, onda treba da se kazne i zbog ovih stvari“, kazao je Stanivuković i dodao da niko ne smije biti privilegovan.

Stanivuković je naglasio da ovoj zemlji više ne treba „Ćućuna, sestrića, bata i seka“…

Negirao je da ima političkog revanšizma u ovome što radi, ilustrujući to činjenicom da je na neke važne funkcije stavio kadrove SNSD-a i da dobar dio njegovog Kabineta čine ljudi koji su tu radili i u prethodnoj administraciji.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: