28.7 C
Banja Luka

MILIONSKI TRANSFER! Lajpcig nudi bogatsvo za NEDELJKOVIĆA!?

Kosta Nedeljković još nije punoletan, a već sada je jedan od najperspektivnijih mladih srpskih fudbalera.

Desni bek Crvene zvezde iskoristio je svaku šansu koju mu je ukazao trener Barak Bahar.

Nije se uplašio velike scene i Lige šampiona, može se slobodno reći da je u dva poluvremena, koliko je igrao u oba meča protiv Lajpciga mladi Kosta Nedeljković oduševio.

Kako je Kuriru potvrđeno, od jednog visokog čelnika Crvene zvezde, predstavnici Lajpciga bili su impresionirani onim što su videli od Koste Nedeljkovića.

Bez dvoumljena su rukovodstvu prvaka Srbije ponudili odmah 6.000.000 evra i to da ga dovedu u Lajpcig, a ne svoj razvojni tim Salcburg.

U Crvenoj zvezdi su mirno saslušali ponudu iz Nemačke, shvatili da u svojim redovima imaju jednog od najdarovitijih srpskih fudbalera.

Kad Lajpcig bez problema već sada nudi toliki novac, sigurno je da u perpsektivi vidi zaradu minimum pet puta veću, jer tako taj klub vodi politiku.

Kosta Nedeljković tek treba da se ustali u timu Crvene zvezde, a kako sada stvari stoje deluje da se već izborio za svoje mesto pod suncem.

To je odluka struke, ali i rukovodstva kluba. Od mladog reprezentativca Srbije u nastavku prvenstva i Lige šampiona tek treba očekivati sjajne partije. A, zašto ne i poziv za A reprezentaciju, od selektora Dragana Stojkovića.

Kurir sport/A. R

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here