Naslovna Najnovije Milorade, sram te bilo Miloša, Lazara, Karađorđa, Mišića, Principa i Tepića čija...

Milorade, sram te bilo Miloša, Lazara, Karađorđa, Mišića, Principa i Tepića čija imena koristiš za svoj lopovluk

0

Кrunić kaže da je SNSD još jednom unizio srpsku zastavu, unizio velikane naše istorije i podijelio narod, samo zarad svojih političkih ciljeva.

– Zar mi nismo Srbi? Zar moja krv koja je pala na svetu srpsku zemlju nije srpska? Svojih saboraca koje sam ranjene i mrtve nosio ne smijem se sjećati i pominjati ih, jer nisam po vašim mjerilima? Stao sam ja, Milorade, pred Miloša i Lazara, onda kad si se ti sakrio u mišiju rupu, dezerteru i ratni profiteru.

Sram te bilo i Miloša, Lazara, Кarađorđa, Mišića, Principa i Tepića, čija časna imena koristiš za svoje bolesne ciljeve – rekao je Ljubiša Кrunić, član Predsjedništva PDP-a, povodom spota kojim SNSD promoviše miting u Banjaluci.

Кrunić kaže da je SNSD još jednom unizio srpsku zastavu, unizio velikane naše istorije i podijelio narod, samo zarad svojih političkih ciljeva.

– Ovo je nešto najsramnije od svih sramota koje je SNSD priuštio ovom narodu. Bez riječi sam gledao spot koji liči na poziv u rat. Poziv protiv koga? Protiv vlastitog naroda? Poziv na još dublje podjele dok se igraju emocijama ljudi?

Po ko zna koji put su pokazali da im ništa nije sveto, da su spremni zavaditi brata sa bratom, samo da bi zadržali svoje fotelje u koje su i zasjeli uzurpacijom i podjelom Republike Srpske na dva dijela. Tako su došli, ali mirno će otići, koliko god pokušavali podići tenzije. Jer mi, kako god nas kvalifikovali i dijelili, nećemo dozvoliti ni najmanju kavgu među Srbima. A ovo što oni rade, njima na čast – poručio je Кrunić.

(BN/ foto: BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i Twitter nalogu.

Zapratite nas i na Youtube