Naslovna Politika Miroslav Bojić novi predsjednik OO SNSD Laktaši

Miroslav Bojić novi predsjednik OO SNSD Laktaši

0

Miroslav Bojić izabran je danas za predsjednika Opštinskog odbora SNSD-a Laktaši.

Novizabrani predsjednik Odbora rekao je da je sa izborne konferencije poslata jaka poruka da je SNSD u Laktašima dominantan sa puno mladih i da je, uz postojeće članstvo, ova organizacija ojačana i novim članovima.

On je rekao da se ide u dalje akivnosti jačanja stranke u funkciji priprema za naredne opšte izbore 2022. godine, a cilj je da se ostvari što uvjerljivija pobjeda na izborima za predsjednika Republike i srpskog člana Predsjedništva BiH, ali i za ostale nivoe.

„Nastavljamo dalje s razvojim projektima u ovoj opštini. Pripremamo niz projekata koje ćemo kandidovati Vladi Srpske u namjeri da ih što više realizujemo“, rekao je Bojić, koji je i načelnik opštine Laktaši.

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik izjavio je na izbornoj konferenciji da je politika stranke da se na mnogim mjestima otvori prostor za mlade koji su izgradili svoj politički imidž i aktivizam kroz SNSD.

„SNSD je partija kontinuiteta i sada sam uvjeren više nego ikad u snagu SNSD-a i njeno međugeneracijsko i svako drugo prožimanje“, rekao je Dodik.

Dodik je naveo da je SNSD u Laktašima uspješno proveo unutarstranački izborni ciklus, te dodao da ova stranka živi sa narodom u Laktašima i pokazuje da je narodna partija, kao što to pokazuje i u mnogim drugim sredinama.

„Ovdje su bili i osnivači stranke, koji su sada u poodmaklim godinama, ali je vidljivo da je Opštinska organizacija podmlađena, gdje i sam načlenik opštine pripada mladima koji treba da preuzmu odgovornost za Republiku Srpsku“, rekao je Dodik i dodao da su u ovoj lokalnoj zajednici urađeni mnogi projekti.

On je dodao da SNSD raščišćava s određenim ljudima kao što je to primjer u Kozarskoj Dubici i drugim mjestima.

„Mi nismo partija koja nekoga progoni, nego samo podstičemo nadzorne i kontrolne organe da rade svoj posao. Niko nije zaštićen i biću zahvalan svakom iz tih organa na otkrivanju počinjenih zolupotreba“, istakao je Dodik.

Na izbornoj konferenciji izabran je novi Opštinski odbor SNSD-a Laktaši, kao i Statutarna komisija.

(SRNA)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube