Naslovna Izdvajamo Miroslav Kojić tužio Vukanovića jer je otkrio simbiozu sa SNSD-om

Miroslav Kojić tužio Vukanovića jer je otkrio simbiozu sa SNSD-om

0

Narodni poslanik Nebojša Vukanović dobio je dvije nove tužbe od svojih tkz. „saboraca“ jer je u javnost iznio tačne informacije u vezi sa simbiozom pojedinih funkcionera PDP i SDS sa SNSD-om. Nekoga je istina zabolila, pa svoju duševnu bol pokušavaju da naplate putem suda.

Predsjednik Opštinskog odbora Srpske demokratske stranke, Miroslav Kojić je sklopio tajni pakt sa načelnikom Višegrada Mladenom Đurevićem, što su za Vijesti Srpske potvrdili brojni članovi Oo SDS Višegrad.

Na Skupštini koja je održana 16. februara ove godine, odbornici Srpske demokratske stranke, jednoglasno su podržali 31 tačaku dnevnog reda za manje od sat vremena.

Odbornici Srpske demokratske stranke su podržali sve tačke koje je predložila aktuelna vlast, osim povećanja plate direktoru privrednog društva „Andrićev konak“ poveća bruto plata na 2744,90 KM mjesečno, odnosno neto platu 1754,40 KM mjesečno.

„Druga tužba stigla je od odbornice PDP-a u Skupštini grada Banjaluke Smilja Babić Moravac, čiju Tužbu zbog žurbe nisam uspio da pročitam, a sukob je nastao zbog kritika simbioze njenog mjezimčeta Draška Stanivukovića“ – navodi Vukanović.

Da li će reagovati iz PDP i SDS?

Da li će iz Srpske demokratske stranke reagovati i smijeniti Miroslava Kojića zbog pakta sa SNSD-om, ostaje da vidimo, a mi uskoro objavljujemo nove dokaze o koaliciji SDS i SNSD u Višegradu kao i PDP I SNSD u Banjaluci.

Mladen Đurđević je smjenjen na referendumu koji je održan 12.juna.2022 godine. Za opoziv Đurevića glasalo je 2.876 glasača, a protiv opoziva 2.738. Ali uz pomoć Republičke izborne komisije, koja je poništila 200 glasova, Mladen Đurđević je ipak ostao načelnik Opštine Višegrad.

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube