Naslovna Najnovije Moramo odgovorno vući mudre poteze narednih dana

Moramo odgovorno vući mudre poteze narednih dana

0

„Mi moramo biti obazrivi i odgovorni jer predstavljamo naš narod i da u narednim danima vučemo mudre poteze. Ukoliko Visoki predstavnik bude koristio bonska ovlaštenja to nije put rješenju ove krize. Nadam se da će se težiti rješenjima prihvatljivim za obje strane a to znači da će u budućnosti sve odluke donositi parlamenti a ne nijedan pojedinac“, poručio je Šarović.

Кomentarišući inauguraciju Кristijana Šmita Šarović je poručio da je odluka Valentina Incka neutemeljena ali je na nama da ne učinimo pogrešan korak koji bi doveo do produbljivanja krize.

„Rusija i Кina su poruke koje su iznijeli u Savjetu bezbjednosti samo ponovili nakon saopštenja ambasadora PIК-a i čini se da Rusija ostaje na stavu neprihvatanja Inckove odluke i neprihvatanju novog Visokog predstavnika“, kazao je Šarović u Gacku.

Mi moramo, kaže Šarović, biti obazrivi i odgovorni jer predstavljamo naš narod i da u narednim danima vučemo mudre poteze.

„Ukoliko Visoki predstavnik bude koristio bonska ovlaštenja to nije put rješenju ove krize. Nadam se da će se težiti rješenjima prihvatljivim za obje strane a to znači da će u budućnosti sve odluke donositi parlamenti a ne nijedan pojedinac“,  poručio je Šarović.

(BN)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: