Naslovna Izdvajamo MUP radi kada se SNSD obračunava sa neposlušnima

MUP radi kada se SNSD obračunava sa neposlušnima

0

Privođenje načelnika Kozarske Dubice Radenka Reljića ima za cilj zastrašivanje odbornika SNSD-a koji su shvatili da ponižavanje ima svoju mjeru, rekao je Vukota Govedarica, član Predsjedništva SDS.

On kaže da je sada jasno da u vladi Radovana Viškovića jedino funkcioniše Ministarstvo unutrašnjih poslova i to kada treba da se obračunava sa unutarstranačkim kolegama koji su neposlušni.

„Dešavanja u Dubici su pokazala u kakvom stanju unutarstranačke destrukcije živi SNSD. Da se kojim slučajem načelnici u Republici Srpskoj biraju u statusu vršioca dužnosti Radenko Reljić bi već bio smijenjen od strane Radovana Viškovića“, napomenuo je Govedarica.

On kaže da je načelnik Reljić za Dodika neposlušan zato što više neće da sluša Dodikovog ljubimca Darka Banjca.

„Banjac je bio simpatičan SNSD-u u Dubici dok je rovario i pravio štetu SDS-u. Kada su ga malo bolje upoznali i kada su vidjeli o kakvom društveno političkom mentalitetu se radi, Reljić i mnogi drugi shvatili su da sebi ne mogu dozvoliti i da je previše da imaju podanički status i prema Banjcu i prema Dodiku“, istakao je Govedarica.

Zanimljivo je, dodaje Govedarica,  da se Dodik između načelnika Reljića i političkog preletača Banjca odlučio za ovog drugog.

„Ali sa druge strane, to je dokaz koliko je Dodik obnevidio i šta su od njega napravile godine dugogodišnje autokratske vladavine. Dodik će na kraju ostati usamljen u porodičnom krugu koga će braniti oni koji su predhodno izdali jednu ili više političkih partija“, poručio je Govedarica.

(BN)

BONUS VIDEO:

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube