Naslovna Crna Hronika Muškarca udarao šakama u glavu u dvorištu crkve

Muškarca udarao šakama u glavu u dvorištu crkve

0

PRIJEDOR – Džihad T. (28) iz mjesta Petrovo kod Prijedora osumnjičen je da je u dvorištu crkve u tom mjestu udario više puta šakom u glavu Danijela K. (35), člana jednog kulturno-umjetničkog društva, saznaju „Nezavisne“.

Prema našim informacijama, incident se desio u ponedjeljak oko 21.50 časova  u dvorištu crkve gdje se nalazio sveštenik sa nekoliko osoba među kojima je bio i oštećeni.

Tada je, kako saznajemo, došao osumnjičeni Džihad T.  koji se verbalno, a zatim i fizički sukobio sa oštećenim.

Prvo mu je rekao „Šta se derete?“, a zatim ga počeo udarati pesnicama.

Tokom sukoba, kako nam je potvrđeno, oštećeni Danijel je zadobio tri udarca šakom u glavu.

Kako je saopšteno iz Policijske uprave Prijedor, operativnim radom na terenu identifikovali su Dž.T. iz Prijedora za koje se sumnja da je 28. juna počinio krivično djelo tjelesna povreda, na štetu lica D.K, kojem je zadao više udaraca zatvorenom pesnicom.

„Prijavljeno je da je u dvorištu vjerskog pravoslavnog objekta u Petrovu od strane nepoznatog lica fizički napadnuto lice D.K. iz Prijedora koje je tom prilikom zadobilo tjelesne povrede“, saopšteno je.

Kako dodaju, o navedenom je obaviješten tužilac Okružnog javnog tužilaštva Prijedor, koji se izjasnio da se radi o krivičnom djelu tjelesna povreda i da se nakon kompletiranja predmeta, protiv lica Dž.T, dostavi Izvještaj za počinjeno krivično djelo.

(N.N)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: