24.7 C
Banja Luka

Nadrogirani vozili ulicama Banjaluke, pa pali u ruke policije

BANJALUKA- Policijski službenici PU Banjaluka lišili su slobode dva lica koji su bili pozitivni na prisustvo opojne droge „THC“.

„Izvršena je kontrola putničkom automobila „VW – Borac“ kojim je upravljalo lice O.O. iz Banjaluke. Lice je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „THC““, saopštili su iz PU Banjaluka.

Kontrolisano je i lice iz Beograda koje je ulicama Banjaluke vozilo luksuzni Porše.

„Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka, 14.12.2021. godine, lišili su slobode lice inicijala M.S. iz Beograda, Republika Srbija zbog vožnje pod uticajem opojnih droga. Naime, policijski službenici su prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka izvršili kontrolu putničkog automobila marke „Porshe Cayenne“ kojim je upravljalo lice M.S. Lice je podvrgnuto ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „THC“. Zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o osnovama bezbjednosti saobraćaja na putevima u BiH, licu je uručen prekršajni nalog“, poručuju iz PU Banjaluka.

Prilikom obavljanja redovnih poslova i zadataka, kod lica inicijala K.S. iz Banjaluke pronašli su i oduzeli određenu količinu zelene biljne materije koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu „Marihuanu“. Navedeni je podvrgnut ispitivanju na prisustvo opojnih droga u organizmu, kojom prilikom je utvrđeno prisustvo opojne droge „THC“.

Lice je lišeno slobode i uručen mu je prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz člana 4. Zakona o proizvodnji i prometu opojnih droga.

(ATV)

Latest news
- Advertisement -spot_img
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here