Naslovna Sport Najvrelija hrvatska navijačica obećala: Skinuću se gola ako osvojimo Svjetsko prvenstvo

Najvrelija hrvatska navijačica obećala: Skinuću se gola ako osvojimo Svjetsko prvenstvo

0

Najpopularnija hrvatska navijačica Ivana Knoll obećala je da će se skinuti gola 18. decembra ako Hrvatska uspije osvojiti svoj prvi naslov prvaka na Svjetskom prvenstvu u Kataru.

Vatreni su se treći put uspjeli plasirati u polufinale Svjetskog prvenstva, a sljedeći im je izazov Messijeva Argentina, s kojom će se u utorak boriti za finale. Hrvatsku tako dvije pobjede dijele od osvajanja Svjetskog prvenstva, stoga je bivša natjecateljica Miss Hrvatske dala obećanje navijačima.

Na pitanje njemačkih medija o izgledima Hrvatske da osvoji Svjetsko prvenstvo, Ivana je rekla da će se skinuti do kraja ako vidi željeni trofej. “Ako se to dogodi, zastava pada”, izjavila je influencerica koja je postala poznata po oskudnim outfitima na stadionima.

O najpoznatijoj hrvatskoj navijačici pišu brojni strani mediji

Britanski The Sun, američki The New York Post i austrijski Heute samo su neki od svjetskih medija koji su napisali članak o Ivaninom pojavljivanju na prvenstvu 2022 godine. The Sun ju je nazvao najzgodnijom navijačicom te spomenuo njezina pojavljivanja na prvenstvima 2014. i 2018. godine.

Austrijski medij Heute ranije je također objavio članak naslova: Hoće li se Miss Hrvatske sada skinuti još više?

“Hrvatska supernavijačica Ivana Knoll izaziva oduševljenje na Svjetskom prvenstvu u Kataru. Slike 30-godišnjakinje obilaze svijet zahvaljujući njezinim uskim kombinacijama. Hrvaticu su ranije nazivali najzgodnijom navijačicom Svjetskog prvenstva”, piše ovaj austrijski medij.

Austrijanci su, poput drugih svjetskih medija, komentirali Ivanine odjevne kombinacije s prvenstva. Raspravljali su o tome hoće li se Ivana pojaviti u još oskudnijim modnim kombinacijama na tribinama, a izgleda da im je ona dala odgovor.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici i "X" nalogu.

Zapratite nas i na Youtube

BONUS VIDEO: