20.7 C
Banja Luka

Napadči sjedili sa gradonačelnikom Zvornika iz SNSD-a

Povodom brutalnog prebijanja člana Glavnog odbora Narodnog fronta i urednika portala „Bolji Zvornik“, Vladimira Ilića, Gradski odbor Narodnog fronta Zvornik najoštrije osuđuje svaki oblik nasilja prema svojim članovima!

Pored poražavajućih vijesti o raznim vrstama nasilja u našem gradu, kojima smo svakodnevno izloženi, još više poražavajuća činjenica je da su napadači u ovom slučaju zaposlenici Gradske uprave Zvornik i istaknuti simpatizeri SNSD-a.

Oba napadača tu noć su sjedili za stolom gradonačelnika Zvornika Bojana Ivanovića, koji se u privatnom pozivu ogradio se od napadača i bilo kakve vrste nasilja, a kako bi nas ubijedio u tačnost njegove izjave, pozivamo ga da nam to i dokaže.

Gradski odbor Narodnog fronta Zvornik zahtijeva da se oba napadača pod hitno suspenduju i sankcionišu, te poručujemo da su ovakvi oblici nasilnih udara na naše članove od strane pozicionih struktura nedopustive i mogu samo još više ojačati i ujediniti borbu za bolji i sigurniji Zvornik.

Poštujemo zakon i vjerujemo da će institucije preduzeti sve neophodne mjere, u protivnom bićemo prinuđeni da se sami branimo svim raspoloživim sredstvima.

NAJNOVIJE VIJESTI:
Related news

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here